Om Fjällkonferens

FJÄLLKONFERENS

Man skulle kunna tro att vi på Fjällkonferens bara genomför konferenser i fjällen, som namnet antyder. Att vi anordnar skräddarsydda evenemang där vi tar hand om allt från ax till limpa. Styr upp resa, boende, upplevelser m.m. - "markservicen" - beroende på vad deltagarna vill uppleva (och ibland även det som de inte visste att de ville uppleva!).

Att det är för att bli bäst på detta som vi lägger ner hela vår själ i allt vi gör. Från sängkläderna till maten, från aktiviteterna till konferensen. Och att det också är det som är anledningen till att vi alltid bjuder på oss själva. På vår personlighet och kunskap, och försöker skapa starka relationer till de som deltar.

- Det skulle man kunna tro. Men åren här uppe i fjällen har lärt oss att vi faktiskt gör mycket mer än så. När vi lyckas som allra bäst vinkar vi inte bara av ett antal nöjda och glada konferensdeltagare som gärna kommer tillbaka år efter år. Då har vi också lyckats skapa en varm känsla i magen hos dem. Vi har bidragit till att föra dem lite närmare varandra, fått dem att lära känna varandra från en annan sida, och lite bättre. Vi har lyckats skapa en känsla av det är lite roligare att gå till jobbet.

- Det är det vi gör.

Fjällkonferens startade i Sälen 1999 och är idag Skandinaviens största konferensarrangörer i fjällen. Vi finns i Sälen, Åre, Vemdalen, Hemsedal, Trysil och nu även i Österrike